dimecres, 9 de març del 2016

MÀGIA O CIÈNCIA?

Comencem projecte totes les classes d'infantil del CEIP L'Assumpció, era una idea que teniem després de fer molts cursos de ciència, utilització de tablets a les classes, creació de codis QR, contes i ciència,... i pensant en com unir tot açò sen's va ocòrrer aquest projecte. Serà un projecte de poc treball gràfic plasmat en paper i molt de pràctica i joc.

Hui de matí, el nostre conserge ha vingut preocupat a la classe perquè en ha contat que una xica que li diuen Mavis i que tenia aspecte de vampir ha trucat a la porta del col·le i li ha donat 3 sobres i 3 fotos ( que li ha fet Jose perquè l'ha vist molt preocupada) per a les classes dels lleons, els pingüins i les girafes per vore si la poden ajudar.


Jose diu que semblava molt preocupada i que si podem, per favor, l'ajudem.

Doncs bé, dintre del sobre hi havia açò...
















"Què és açò?" és la pregunta que jo els he fet als pingüins per a que m'ho explicaren, han dit moltes coses, la veritat que les seues hipòtesis han estat genials: "jo ho sé, és un laberint", "no,no és un dòmino",.... no sabíen el que era així que els he explicat que es tractava d'un codi QR.

Com que necesitaven un mòbil per a poder mirar el codi, els he deixat el meu i...Si vosaltres voleu vore el que ens ha dit Mavis, haureu de descarregar-vos un lector de codis QR per al mòbil i mirar-ho. A partir d'ara us serà de molta utilitat per a seguir el projecte que anem a fer!!!

Doncs hem decidit que anem a ajudar-la i a partir d'ara a la classe penjarem un panell on aniran apareixent les proves que haurem de fer per a ajudar a Mavis... Quina emoció !!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada