diumenge, 13 de març del 2016

ELECTRICITAT ESTÀTICA

El segon missatge que hem rebut del dolent pudent que ens fa seguir jugant i passar proves... ací teniu el codi QR que ens ha arribat...



Amb aquesta provocació a buscar la fitxa número 2 hem anat al nostre panell del bosc sense llum i hem buscat la fitxa i... sorpresa! Un altre codi QR amb una pregunta per a fer la prova...







I després d'escoltar la pregunta del dolent pudent, hem començat a fer hipòtesis i clar a vore si el resultat era positiu i es complia o no es complia el que haviem pensat.

Han dit moltes coses: que podiem agafar-los amb pinzes, amb unes tisores, amb un full, amb un culler, amb un plat, amb un got, amb els peus... mireu quantes coses hem provat i algunes d'elles ens han funcionat.



Després els he proposat provar amb canyetes de plàstic, amb bolígrafs i amb globus i ací ha començat la festa a la classe. Tots i totes han provat si funcionava carregant amb les mànegues dels jerseis, amb els jerseis dels companys... i fins i tot Ivana (mestra de pràctiques) ha pujat a la taula per vore si el globus es quedava al sostre i... s'ha quedat!


Gamificant l'apenentatge i convertint les activitats en un joc fem que arriben a descobrir per ells mateixos el que d'un altra forma seria més difícil. Ho hem passat molt bé i... hem superat la segona prova!!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada